Glamping avantajları oldukça fazladır. Bu yolla kamp yapmak isteyen kişiler, tatil anlayışlarını, rahatı, sade ve doğal olan bütün bileşenleri yaşayabilme anlamına gelmektedir. Tatil anlayışını üst safhalara çıkartmak Glamping ile mümkündür. Kısacası lüks çadır kampları olarak da ifade edilebilir. Tatile yeni bir boyut kazandırmak isteyen kişiler bu yolla tatil yapabilir.

Otantik ve egzotik tasarımlar ile çadır seçenekleri vardır. Konsept olarak trekking, balıkçılık, rafting gibi aktiviteleri bulabilecek Glamping kamp alanları vardır. Bu kampları büyük avantajlarından biri de stresten ve kalabalıktan uzak doğaya açılma fırsatıdır. İş çıkış saatlerindeki trafikler, yorucu uzun günleri geride bırakarak Glamping yöntemi ile tatil yapılabilir. Bu tatil seçeneğini doğanın kalbinde ve sessizliği dinleyerek yaşayabilirsiniz.

Ülkemizde Glamping Kamp Alanları

Glamping yöntemi ile tatil keyfi yaşamak isteyenler için birçok kamp alanı seçeneği bulunmaktadır. Ülkemizde tercih edilebilecek belli başlı kamp alanları şu şekilde sıralanabilir: Club Amazon Bördübet- Marmaris, Avalon Steppes Glamping Holidays- Fethiye, Kocabahçe Glamping Bozburun- Marmaris, Izmir Karaburum Pingala Camp gibi yerlerde Glamping tatil keyfi yakalanabilir. Glamping avantajları burada yapılan tatiller ile doğal güzelliklerden yararlanmak. Ayrıca kişilere tarif edilemeyecek kadar büyük bir huzur verir.

Kamp alanlarında ise rahat ve ergonomik kullanımlı çadır içleri bulunmaktadır. Konsept çadırlar, sevdiklerinizle farklı bir havayı yakalamanıza yardımcı olacaktır. Bu alanlar genellikle doğa içlerinde olduğu için baş başa kalınacak yeşil ve mavi deniz ile uyanmak harika bir his olacaktır.

Glamping Kamp Hizmetleri Nedir?

Doğayı severler için çadırda kamp keyfi harika bir seçenek olacaktır. Bu tatil yöntemini merak eden kişi sayısı oldukça fazladır. Beş yıldızlı ve büyük otel konseptlerinin Avrupalı gezginlerin ortaya çıkartmış olduğu büyüleyici kamp yöntemi ile yapabilmek mümkündür. Tatil anlayışı, lüks, doğal ve sadedir. Bu da Glamping avantajları konusunu öne çıkarır.

Doğada huzur veren ortam ve sakinliğin olması nedeniyle sevdiğiniz insanlar ile kafa dinlemenin en güzel yoludur. Konfor ise tüm tatil boyunca lüks ve rahat versiyon ile karşınıza çıkar. Özellikle doğaseverleri tatilin standart konforundan vazgeçmekten alıkoymadan tatil olanağı sunar. Ayrıca tesislerdeki hizmetler gün içinde kamp hayatını farklı aktiviteler ile yerine getirebilmeye yardımcı olur.